sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Uusi blogi

Olen juuri aloittanut uuden blogin. Idea tähän tuli eilen. Saa nähdä jatkuuko tämä pidempää vai ei, mutta alku on tässä.

Blogin tarkoituksena on auttaa minua itseäni käsittelemään itselleni kipeää asiaa: keittiöelämää! Joskus ehkä selvitän pidemmästikin, miksi se on niin vaikeaa. Kirjoittamisen tarkoituksena olisi kuitenkin auttaa minua itseäni pääsemään tässä asiassa eteenpäin. Tai edes jotenkin edes avautua näissä asioissa. Tai kaikessa mikä nyt sitten mitenkään liittyy keittiöön.

Sivupalkin kuvassa on keittiöni. Kerrostaloyksiön keittiö. Elämäni keittiöt ovat aina olleet tätä tasoa, tosin kummempia en kyllä ollenkaan ole osannut kaivatakaan. Jos olisi isompi keittiö tulisi itselle ahdistava olo että siellä varmaan pitäisi tehdäkin jotakin. Toisaalta pieni ja ahdas ei kauheasti inspiroi sekään.

Eilen eräs ystäväni oli täällä kylässä ja tein hälle sitten jauhelihakastikkeen. Olen ollut nyt kolme kuukautta Seinäjoella ja tämä jauhelihakastike oli toinen ruoka, mitä tein koko kolmen kuukauden aikana. Ensimmäinen oli borskeiton tapainen reilu pari viikkoa sitten. Että näin aktiivista on tämä kokkaaminen ollut.

Eilen sitten kun tiskasin astioita, onnistuin jotenkin päästämään vettä hanasta täysillä paistinpannun pinnalle, niin että vettä roiskui kunnolla päälleni ja lattialle. Ystäväni lausui tähän sitten jotakin että "Annan keittiössä tapahtuu" tai jotain sellaista. Siitä lähti tämä blogiajatus.. :)

Joskus aiemmin kun eräälle ihmiselle olin tätä ruuanlaittoahdistusta valitellut, niin hän sitten uhkasi tuoda minulle keittiön seinälle taulun "Annan keittiö on kodin sydän". Jos hän olisi sellaisen tuonut niin siinä vaiheessa se olisi ollut kyllä oikeasti todella kipeä juttu, en olisi huumorilla selvinnyt siitä taulusta. En edes olisi kestänyt ajatusta että nimeni ja sana keittiö on samassa lauseessa. Nyt ehkä huumori voisi hiukan paremmin kestää asian, mutta suosittelen silti ettei kukaan ihan vielä kuitenkaan tällaista mene antamaan.
Katsotaan mitä tämä blogi tuo tullessaan. Tervetuloa Annan keittiöön! Kaikki kommentit otetaan vastaan. :)

Eilisen jauheliha"kastikkeen" ja pastan jämät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti